Παρασκευή, Ιουνίου 26, 2009

Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) υπονομεύουν την πρόσφατη προεκλογική καμπάνια της ΕΕΣ – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (Vinozito)

Δελτίο Τύπου
Τα Ελληνικά Ταχυδρομεία (ΕΛΤΑ) υπονομεύουν την πρόσφατη προεκλογική καμπάνια της ΕΕΣ – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (Vinozito)
Φλώρινα/Lerin - 24 Ιουνίου 2008

Hellenic Post Για να καλυφθεί το «κενό» που προκύπτει από τα Ελληνικά μέσα ενημέρωσης ως προς την προβολή της εκλογικής καμπάνιας της ΕΕΣ – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (Vinozito), το κόμμα ταχυδρόμησε αρκετές ημέρες πριν της Ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου 2009, εκλογικό υλικό προς τους ψηφοφόρους στη Βόρεια Ελλάδα. Το υλικό στάλθηκε μέσω του κρατικού ταχυδρομείου (ΕΛΤΑ) και περιείχε μια επιστολή, ένα DVD και ψηφοδέλτια.
Χθες, το κόμμα ενημερώθηκε από το κατάστημα των Ελληνικών Ταχυδρομείων της Φλώρινας ότι υπήρχε ένα πακέτο στο όνομα της ΕΕΣ – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (Vinozito) προς παραλαβή.
Όταν οι υπεύθυνοι πήγαν στο ταχυδρομείο διαπίστωσαν κατάπληκτοι ότι το πακέτο ήταν ένας σάκος με επιστολές που δεν είχαν παραδοθεί. Επιστολές και δεσμίδες επιστολών που είχαν ταχυδρομηθεί σε ολόκληρα χωριά είχαν επιστρέψει άθικτες στο ταχυδρομικό κατάστημα.
Αποδεικτικά στοιχεία αυτού του σκανδαλώδους περιστατικού μπορείτε να δείτε στο βίντεο:

Η ΕΕΣ – ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ (Vinozito) καταδικάζει την παρέμβαση των «Ελληνικών Ταχυδρομείων» στην προεκλογική της καμπάνια. Η ενέργεια αυτή αποτελεί ένα ακόμη παράδειγμα υπονόμευσης του κόμματος μας που μάχεται για τα δίκαια των εθνικά Μακεδόνων της Ελλάδος, από τα επίσημα όργανα του ελληνικού κράτους.
Το κόμμα θα καταγγείλει επισήμως τα «Ελληνικά Ταχυδρομεία» και θα ζητήσει εξηγήσεις ως προς το γιατί οι επιστολές δεν επιδόθηκαν. Εξετάζεται επίσης και η προσφυγή στη δικαιοσύνη για την διαλεύκανση αυτής της εγκληματικής πράξης.
Το Γραφείο Τύπου
της ΕΕΣ-Ουράνιο Τόξο

---------------------------

Αναδημοσίευση από την ιστοσελίδα του Ουράνιου Τόξου

http://www.vinozito.gr/news/2009/june24_g.asp

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου