Παρασκευή, Αυγούστου 26, 2011

Επιδρομή... αγελάδων στο σαλέ του Καϊμακτσαλάν!

 

Διάλλειμα με μια εύθυμη είδηση, μέχρι να ετοιμαστεί η επόμενη ανάρτηση.

= = =

Επιδρομή από αγελάδες δέχεται το σαλέ του χιονοδρομικού κέντρου Καϊμακτσαλάν.

Οι αγελάδες, σύμφωνα με τις περιγραφές, συχνά πέφτουν πάνω στην τζαμαρία της καφετερίας και σπάζουν τα τζάμια, ξύνονται πάνω στον εξοπλισμό προκαλώντας ζημιές, αφοδεύουν και γεμίζουν κοπριές τον περιβάλλοντα χώρο. Κάθε πρωί βάζουμε πιεστικό μηχάνημα πλυσίματος, για να καθαρίσουμε αναγκαστικά τις βρομιές των ζώων, ώστε να μην πίνουν οι πελάτες τον καφέ στους σε απόσταση μικρότερη των τριών μέτρων από βουνά κοπριάς”, υπογραμμίζεται στην αναφορά. Σε κίνδυνο είναι και τα μηχανήματα τεχνητού χιονιού, που είναι εκτεθειμένα στις διαθέσεις των αγελάδων.

Αγελάδα μπροστά από το σαλέ του χιονοδρομικου κέντρου στο Καϊμακτσαλάν προσπαθεί να κρυφτεί πίσω από τη φτέρη, εικόνα οικεία, είναι αλήθεια, της μακεδονικής υπαίθρου.

Η ΕΥΡΩΑΠ, από την πρώην νομαρχία Πέλλας, πέρασε στην αρμοδιότητα της περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και το νέο διοικητικό συμβούλιο, υπό την προεδρία του αντιπεριφερειάρχη Πέλλας Θεόδωρου Θεοδωρίδη, συνεδρίασε για πρώτη φορά πριν από δέκα ημέρες και το επόμενο διάστημα θα εξετάσει το ζήτημα.

= = =

Η είδηση είναι αναδημοσίευση από την εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ” 12/7/2011 (κλικ εδώ).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου