Κυριακή, Ιουλίου 14, 2013

Ιστορίες τρέλας. Μια ιστορία που μοιάζει φανταστική, αλλά είναι πέρα για πέρα αληθινή!

 

To “Success Story” του Yasir Bazik

 

Γνωρίζετε τον Yasir Bazik; Μάλλον όχι!

Yasir Bazik (μην σας ξεγελάει το ονοματεπώνυμο) από το Πακιστάν. Eίναι απευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου.

Ε λοιπόν, όσοι δεν τον ξέρετε, εμείς είμαστε εδώ να σας γνωρίσουμε και να σας πληροφορήσουμε ότι ο Yasir Bazik (μην σας ξεγελάει το ονοματεπώνυμο) από το Πακιστάν, είναι απευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και, ως εκ ετούτου, γνήσιος Έλληνας Μακεδόνας.
Ανήκει στην φυλή των Καλάς του Πακιστάν, δηλώνει δωδεκαθεϊστής, κατά τα αρχαιοελληνικά πρότυπα, και είναι πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου στο
“ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΑΛΑΣΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ” - Δ.Ε.Ε.Κ.Ι. με έδρα την Αθήνα, οδός Καντακουζηνού 10, Τ.Κ. 10677, ιστοσελίδα http://greekkalasha.webs.com

 

Ο, εκ Πακιστάν ορμώμενος, απευθείας απόγονος του Μεγάλου Αλεξάνδρου Yasir Bazik μίλησε σε άπταιστα ελληνικά στο 11ο Παγκόσμιο Συνέδριο Παμμακεδονικών Ενώσεων της Υφηλίου (sic), το οποίο διεξήχθη στη Φλώρινα το Σάββατο 13/6/2013, και αφού τάπωσε τους σλαβόφωνους Σκοπιανούς και Ντοπιανούς πλαστογράφους της Ιστορίας, μεταξύ άλλων επεσήμανε τον κίνδυνο εξισλαμισμού των δωδεκαθεϊστών Καλάς! (Για τον κίνδυνο εκχριστιανισμού των δωδεκαθεϊστών Καλάς δεν ανέφερε τίποτα):

Κατόπιν όλων αυτών και ελλείψει αντιρατσιστικού νόμου στην Ελλάδα καλούνται οι αδερφοί μας οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν να προσέλθουν μαζικά στα κατά τόπους δημοτολόγια ανά την ελληνική επικράτεια για να δηλώσουν την αληθινή καταγωγή τους από τον Μέγα Αλέξανδρο προκειμένου να αποκτήσουν την ελληνική ιθαγένεια και υπηκοότητα ώστε να σταματήσουν επιτέλους να τους καταδιώκουν οι ελληνικές αρχές και οι νεοναζιστικές συμμορίες.

 

Lerin, 14/6/2013.

 

 

3 σχόλια:

  1. Να δείτε που θα ξεκινήσει εμφύλιος πόλεμος στους Καλάς. Από τη μία ο Yasir Bazik και οι ομοϊδεάτες του κι απ' την άλλη εκείνος ο...."βασιλιάς" που τον υποδεχτήκανε στο αεροδρόμιο των Σκοπίων, με άγημα που φορούσε στολές αρχαίων Μακεδόνων στρατιωτών!!! Πως τον λέγανε....να δεις!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οι καλας που εχουν ερθει στην ελλαδα δεν ειναι οικονομικοι μεταναστες!!δεν εχουν καμια σχεση με το σημειο που λεει το παραπανο αρθρο να μαζευουν οι ικονομικοι μεταναστες απο τα πακισταν μαζικα και να δηλωσουν οτι ειναι απογονοι του μεγαλου αλεξανδρου....καταδικαζω ολο αυτο που εχει γραφτει.οι καλας στην ελλαδα ειναι συγκεκριμενα 6 ατομα και σκοπος της παρουσιας του εδω ειναι να βοηθησουν τους καλας να διατηρησουν τα ηθη και εθιμα τους και να διατηρησουν την πιστη τους παρολο που βρισκοντε σε εδαφος αλλα και συνορα μουσουλμανικο....για αυτο και αναφεροντε στον εξισλαμισμο και οχι εκχριστιανισμο...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαιρετίζουμε τον κ. Yas Bazik ο οποίος φαίνεται διαβάζει τις αναρτήσεις μας και μας έστειλε το παραπάνω σχόλιο.

      Κ. Yas Bazik, εσείς είστε ένας νέος άνθρωπος που βρεθήκατε στην Ελλάδα για τους δικούς σας λόγους και σκοπούς που δεν μας πέφτει λόγος να κρίνουμε. Δικαίωμά σας, και, να είστε καλά. Από τα γραφόμενά σας, είναι προφανές ότι δεν ταυτίζεστε με τους υπόλοιπους συμπατριώτες σας Πακιστανούς οικονομικούς μετανάστες στην Ελλάδα. Σεβαστό και αυτό.

      Πρώτα από όλα κ. Yasir Bazik το άρθρο δεν αναφέρει τίποτα το ψευδές και υποτιμητικό για εσάς. Ισα-ίσα, το άρθρο σέβεται το δικαίωμα του δικού σας εθνικού αυτοπροσδιορισμού, κάτι το οποίο εσείς δεν σέβεστε για τους Μακεδόνες της Δημοκρατίας της Μακεδονίας στους οποίους αναφέρεστε υποτιμητικά (στο βίντεο) με τους όρους Ελλήνων εθνικιστών όπως “Σκοπιανοί”, “Σκοπια”.

      Το σκεπτικό της ανάρτησης είναι ένα: Να δείξει στους Έλληνες πολίτες μέχρι που μπορεί να φτάσει η αρρώστια του εθνικισμού, ειδικά δε του ελληνικού που ξεκίνησε όλη αυτή την υστερία, σε σχέση με το μακεδονικό στις αρχές της δεκαετίας του 1990 στην Ελλάδα.
      Οι εθνικιστές, λοιπόν, ένθεν και εκείθεν ψάχνουν “ένδοξους προγόνους”. Αυτοί που ανακάλυψαν και βρήκαν στους Χούντζα "ένδοξους προγόνους" είναι τόσο γελοίοι και υποκριτές όσο αυτοί που βρήκαν "ένδοξους προγόνους" στους Καλάς.
      Αυτοί που σας κουβάλησαν στην Φλώρινα και σας παρουσιάζουν σαν αυθεντικό απόγονο ενδόξων προγόνων δεν θα είχαν κανένα πρόβλημα να δεχτούν ως Μακεδόνες ακόμη και Πακιστανούς -οικονομικούς ή άλλους μετανάστες- φτάνει να δηλώνουν Έλληνες βιολογικοί απόγονοι του Μεγαλέκου και να καταγγείλουν τους “Σκοπιανούς”!!! Τον επόμενο δε, από την φυλή σας, πιθανά να τον ντύσουν και με στολή Παύλου Μελά για να είναι ακόμη πιο πειστική η εικόνα.
      Συγνώμη, αλλά πρέπει να μάθεις ότι με τα καμώματα των Ελλήνων εθνικιστών αρκετοί στην Ελλάδα γελάνε.
      Επέτρεψε μας να τα βλέπουμε έτσι.. και να είσαι καλά.

      Υστερόγραφο 1: Αγαπητέ Yasir Bazik γράφεις πως αγωνίζεσαι για να μπορεί ο λαός σου να διατηρήσει τα ήθη και τα έθιμα του. Το σεβόμαστε απόλυτα και είμαστε αλληλέγγυοι σε αυτό το αίτημα.
      Μάθε όμως, πως και εμείς οι εθνικά Μακεδόνες που ζούμε εδώ στην Ελληνική Μακεδονία αγωνιζόμαστε να κρατήσουμε τα ήθη, τα έθιμα και τη γλώσσα των προγόνων μας, αλλά αυτοί που σε κάλεσαν στην Φλώρινα μας το απαγορεύουν.

      Υστερόγραφο 2: Από πού προκύπτει ότι οι Καλάς είστε βιολογικοί απόγονοι του Μεγάλου Αλεξάνδρου και μάλιστα «του βασιλέως Σέλευκου», όπως ισχυρίζεστε στην ιστοσελίδα σας; Κάνατε εξετάσεις DNA;
      Εμείς πάντως, όπως θα καταλάβατε, σεβόμαστε και αναγνωρίζουμε τις εθνικές ταυτότητες των λαών στη βάση του δικαιώματος του εθνικού αυτοπροσδιορισμού κι όχι με βαση τα βιολογικά χαρακτηριστικά των ανθρώπων.



      MORE SOKOL & ABECEDAR



      Διαγραφή