Τετάρτη, Μαΐου 21, 2014

Αγαπητοί φίλοι και φίλες,

 

Η νεολαία του Ουράνιου Τόξου είναι αποφασισμένη, ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, σύγχρονος, ευρωπαϊκός, τα αιτήματα μας δίκαια.

Του Τάσου Ιωάννου

Στην Ελλάδα του σήμερα αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη η νεολαία απέδειξε ότι ξέρει να διεκδικεί τα δικαιώματα της. Ξέρει να Τάσος Ιωάννου, εκπρόσωπος Νεολαίας Ουράνιου Τόξουαντιστέκεται, ξέρει να δημιουργεί, ξέρει να προοδεύει..

Εμείς η νεολαία των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα φέρουμε πολύ βαριά ευθύνη την προστασία της διάδοσης και τη καλλιέργεια της Μακεδονικής ταυτότητας στην πραγματική και πολιτική διάσταση.

Εμείς είμαστε αυτοί που θα την διατηρήσουμε αναλλοίωτη και θα την μεταδώσουμε στις επόμενες γενιές με την δυναμικότητα της γνώσης και τη δυναμικότητα που μας προσφέρει ο σύγχρονος κόσμος.  Είμαι σίγουρος ότι θα το καταφέρουμε.

Πρέπει όμως να αποτινάξουμε τα ταμπού και το φόβο των γεροντότερων, να δούμε την ιδιαιτερότητα μας από μια πιο σύγχρονη και ευρωπαϊκή σκοπιά, απελευθερωμένη από τις προκαταλήψεις του παρελθόντος, είναι καιρός πλέον να αγωνιστούμε, να διεκδικήσουμε, να απαιτήσουμε. Το μέλλον μας είναι στα χέρια μας.

ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ - ΟΥΡΑΝΙΟ ΤΟΞΟ

Η νεολαία του Ουράνιου Τόξου είναι αποφασισμένη, ο αγώνας μας είναι δημοκρατικός, σύγχρονος, ευρωπαϊκός, τα αιτήματα μας δίκαια. Στηρίξετε μας, στηρίξτε τον εαυτό σας, στηρίξτε τα δικαιώματα των εθνικά Μακεδόνων στην Ελλάδα.

Ψηφίστε Ουράνιο Τόξο, το δικό σας κόμμα, τη δική σας φωνή.

Τάσος Ιωάννου, εκπρόσωπος Νεολαίας Ουράνιου Τόξου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου